Skip to main content

DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN EN İYİ ÇÖZÜMLER

Yarım işler genellikle sadece yarım başarıya ve çok sık olarak da tam başarısızlığa yol açar. Çünkü iş başarınızın temelinde yalnızca en iyi kalitenin olduğunu biliyoruz.

Bu nedenle iş ortaklarımızı seçerken her zaman en yüksek kalite ve iş güvenliğine dikkat ediyoruz. Çünkü bunun sizin de faydanıza olduğunu biliyoruz. Seçtiğimiz markaların yelpazesi kalite, güvenilirlik ve performanstan ödün vermediğimizi gösteriyor. Satışını ve servisini yaptığımız tüm makine ve ürünler dünya çapında pazar liderleri olup yenilik, kapasite, esneklik ve hassasiyeti temsil etmektedir.


Sosis

Büyükbaş hayvan etleri ve kanatlı hayvan etleri, kıyma makinesinden çekildikten sonra kuter veya emülsfayır makinelerini ile baharat ve gıda katkı maddeleri kullanılarak sosis hamuru (emülsiyon) haline getirilir ve dolum makinelerinde uygun kılıflara(doğal, yapay) kıvırma yapılarak dizi şeklinde doldurulur. Bu proseste tüm süreçlere çözümler sunmaktayız.

 

Salam

Büyükbaş hayvan etleri ve kanatlı hayvan etleri,  kıyma makinesinden çekildikten sonra kuter veya emülsfayır makinelerini ile baharat ve gıda katkı maddeleri kullanılarak salam hamuru (emülsiyon) haline getirilir ve dolum-klips makinelerinde uygun kılıflara doldurulur. Bu prosesteki tüm süreçlere çözümler sunmaktayız.

 

Sucuk

Büyükbaş hayvanların belirli bölgelerinden veya tamamı kullanılarak(bölgelere göre farklılık gösterir) elde edilen fermente ve baharatlı bir et ürünüdür. Kanatlı eti kullanılarak da sucuk üretimi yapılır. Yasal tebliğe göre fermente ve ısıl işlem görmüş sucuk olarak ikiye ayrılmaktadır. Kıyma makinesinden çekilen et ve yağ, baharat ile karıştırılarak farklı bağırsak tiplerine(doğal, kolajen, fibrus, plastik) dolum makineleri aracılığı ile doldurulur ve sonrasında fermentasyona veya ısıl işleme tabi tutulur. İstenilen pH ve nem değerine ulaştıktan sonra sevkiyata hazır hale gelir. Üreticilere, kıyma hazırlama, katkı maddeleri, dolum, porsiyonlama prosesleri için çözümler sunmaktayız.

 

Köfte

Büyükbaş ve küçükbaş hayvan etleri, kıyma makinesinden çekildikten sonra baharatlar ile galeta unu, irmik, soğan, sarımsak gibi yardımcı malzemeler kullanılarak hamur haline getirilir. Köftenin içeriğine veya yöresel yapım metodlarına göre dinlendirmeye bırakılır. İstenilen gramajda ve şekilde makineler ile formlanıp tüketime sunulur. Bu proseslerin tamamı için çözümler sunmaktayız.

 

Pastirma

Büyükbaş hayvanların sırt bölgesindeki değerli etlerden ve but bölgesinden elde edilen etlerden kurutma yöntemi ile elde edilen bir et ürünüdür. Bölgelere göre farklılık göstermekle birlikte, genellikle tuzlama, yıkama, kurutma ve çemenleme işlemleri uygulanarak yapılır. Doğal ortamda(dış) ve endüstriyel olarak üretilebilir. Pastırma üretimi için temsil ettiğimiz Günther markası ile üreticilere çözümler sunmaktayız.

Döner

Etin marine edildikten sonra yağ ile birlikte şişe geçirilip şekil verilmesi ve döner ocağında pişirilmesi ile yapılan geleneksel bir et ürünüdür. Hem büyükbaş hayvanların hem de kanatlı hayvanların etleri kullanılarak döner üretimi yapılır. Büyükbaş hayvanların etleri ile yapılan döner kendi içerisinde yaprak döner ve kıyma döner olarak ayrılır. Etin hazırlanması, marine edilmesi, doldurulması, marinasyonun hazırlanması için gerekli olan baharat karışımı konularında çözümler sunmaktayız.

BÜTÜN PİLİÇ

Kümes hayvanı ürünleri tavuk, hindi ve ördek gibi evcilleştirilmiş kuşlardan elde edilen çeşitli et türlerini içerir. Bu ürünler bütün olarak, belirli et parçaları halinde veya sosis, nugget veya köfte gibi ürünlere işlenmiş olarak satılabilir. Kümes hayvanı eti tipik olarak kırmızı etten daha yağsız ve yağ oranı daha düşüktür, bu da onu sağlık bilincine sahip tüketiciler için popüler bir seçim haline getirir. Aynı zamanda iyi bir protein, vitamin ve mineral kaynağıdır. Kümes hayvanlarının farklı kısımları farklı doku ve tatlara sahiptir; tavuk göğsü gibi beyaz etler daha yağsız ve yumuşaktır, but ve bacak gibi koyu renkli etler ise daha sulu ve lezzet bakımından daha zengindir.

 

PARÇA TAVUK

Kümes hayvanı ürünleri tavuk, hindi ve ördek gibi evcilleştirilmiş kuşlardan elde edilen çeşitli et türlerini içerir. Bu ürünler bütün olarak, belirli et parçaları halinde veya sosis, nugget veya köfte gibi ürünlere işlenmiş olarak satılabilir. Kümes hayvanı eti tipik olarak kırmızı etten daha yağsız ve yağ oranı daha düşüktür, bu da onu sağlık bilincine sahip tüketiciler için popüler bir seçim haline getirir. Aynı zamanda iyi bir protein, vitamin ve mineral kaynağıdır. Kümes hayvanlarının farklı kısımları farklı doku ve tatlara sahiptir; tavuk göğsü gibi beyaz etler daha yağsız ve yumuşak, but ve bacak gibi koyu renkli etler ise daha sulu ve lezzet bakımından daha zengindir.

PEYNİR

Peynir, çok yönlü lezzet dünyasıyla ilham verir. Temel bileşen süt, her damak zevkini memnun edecek neredeyse sonsuz çeşitlilikte ürün ortaya çıkarır. Gidatek olarak size bu çeşitliliği en yüksek kalitede üretmeniz için doğru teknolojiyi sunuyoruz. Peynir üretiminizi nasıl yeni bir seviyeye taşıyabileceğimizi bizimle keşfedin.

 

EVCİL HAYVAN MAMASI

Bir evcil hayvanın kalbine giden yol midesinden geçer. Gün geçtikçe daha fazla evcil hayvan sahibi, dört ayaklı dostları için sağlıklı ve lezzetli beslenmeye büyük önem veriyor. Evcil hayvan maması ürünleri pazarı buna uygun olarak gelişmiştir ve sayısız olanaklar sunmaktadır. Verimli üretim süreçleri elde etmenize yardımcı olmak için GIDATEK MAKİNE olarak birinci sınıf teknolojiler sunuyoruz.

Müşterilerinizi - ister iki ister dört ayaklı olsun - olağanüstü ürünlerle memnun edebilmenizi sağlamaya kararlıyız.

 

GIDA DIŞI ÜRÜNLER

Şirketimiz gıda dışı ürünlerin taşınması, depolanması ve satışı için özel ambalaj çözümleri sunmaktadır. Bu ürünler arasında silikon, yapıştırıcılar, yalıtım malzemeleri ve patlayıcılar gibi maddeler bulunmaktadır. Bu ürünlerin özel olarak işlenmesi ve paketlenmesi özel know-how gerektirir ve GIDATEK MAKİNE bunu müşterilerine sunabilir.

Siz müşterilerimize nasıl destek olabiliriz?

Bizimle irtibat kurun, sizinle iletişime geçmek için sabırsızlanıyoruz!

GIDATEK MAKİNE TİC. LTD.ŞTİ.
İkitelli OSB Mah. Eski Turgut Özal Cad.
Haseyad 1. Kısım No:18 İç kapı no:2
34490 . Başakşehir - İstanbul
TÜRKİYE

Tel: +90 (212) 407 05 90 (pbx).
Faks: +90 (212) 407 05 93
E-Mail: